Greys anothomy

Förresten, idol som gäller idag klockan 20.
Sen, då jäklar börjar greys igen
- helt klart det bästa med hösten verkligen,
alla bra serier kommer tillbaka =) lovie


Åh, irriterad

Okej, jag måste vara helt ärlig nu - jag är lite förbannad, eller ganska mycket faktiskt. Jag har inte gjort vissa personer ett jäkla skit och jag har ställt upp och har nästan alltid skänkt en tanke på dessa personer. Alltid när det gäller något, minsta lilla. Arh detta blir inget bra inlägg. Jag ville bara säga att jag är förbannad, och nu får de räcka. I mina ögon är du/ni inte värda ett piss längre. Och ni behöver inte räkna med att jag kommer finnas där för er om de skulle vara någonting.

Nu har jag sagt mitt iallafall, vad gör ni annars då? :)

Sex säljer

Min dator håller på att rasa isär, alla tangenterna ramlar sakta men säkert av.. What to do? Jag har iallafall varit ute en runda. Har ringt telenor också för tredje gången angående samma sak. Nu är det förhoppningsvis löst. Har varit i kontakt med arbetsförmedlngen också, och nu är det väl bara att vänta. Jag ska vässa mitt Cv idag någon gång också och kanske skicka iväg de till några ställen. We'll see.

Blir kanske att jag köra iväg och lämna tillbaka en tunika jag köpte för några dagar sen, var inte nöjd med den så det blir att lämna tillbaka den. Helt plötsligt blev det mycket att göra. Jag ska iallafall börja med att bli fattigare. Ska föra över lite pengar till min pappa. Urh det suger verkligen ;p

En sak till innan jag går, visst är det trist när det vissa perioder står helt still i bloggen. Jag har ganska många läsare. Ibland får jag hur månger kommentarer som helst, ibland står de helt still. Som nu, jag tycker att om ni är inne och läser eller vad ni nu gör. Lämna en kommentar så man kan få lite kontakt med er som läser. Få en syn på vad ni är för några som läser. Deal? =)


Glömde publicera detta inlägg, men har iallafall varit iväg och lämnat tillbaka tunikan, nu ska jag kolla igenom mitt cv och sedan skicka iväg de långt åt skogen :) Väntar på svar från arbetsförmedlingens jobbcoach och väntar även på mat. Har faktiskt fått ganska mycket gjort idag, jag är iallafall nöjd. Det jag inte hinner med idag, får jag ta imorgon! =)

åh, bara jag ser bilden så blir jag så enormt sugen.
Detta är supergott, dock blir det potatis till istället,
men jag ska nog allt lyckas göra lite potatismos av de =)


Dagens outfit

Batterierna på kameran är slut, så fick bli såhär, leggins med dragkedja, kofta och halsduk


En promenad i det kalla

Nu ska jag ta och gå ut en runda med min hund.. Skönt med frisk luft, och att promenera är aldrig fel, sen ska jag ta och ringa en jobbcoach eller hur i helvete det stavas. Jag behöver nog hjälpen, jag har så svårt att komma igång och jag måste det här nu. Så jobbcoach nu ska du få något att göra.

Puss så länge


Vädret idag

Metrologen pratar; fyyyfan vad kallt - dock lite mysigt


Ringde "fel"

Fan ta dig som ringde "fel" imorse - det händer allt för ofta att folket ringer fel. Blir tokig, jag som ville sova. Inte nog med det så hade jag en jävla hund som vaknade av att det ringde så då ville den gå ut. Där har ni svaret på varför jag är vaken =/

Det är hela 6 grader ut, lalala fy fasiken vad kallt ;p Jag ska ta på mig något mysigt sen ska jag ner och dricka vatten med torrt bröd. Alltså frukost om ni inte förstod det :)

Idag har jag inga som helst planer? Inte inför helgen iheller :/ Har ni några tipps? Vad ska ni göra i helgen?

tooodels

Kanske ska komma på en rubrik

Kvällen är här, och den är väldigt kylig. Pojkvännen har slutat jobba och vi har hunnit prata lite via sms. Har även kollat på idol där jag helt klart hoppas att mariette och erika går vidare. Allt annat är inte okej :) Så ikväll vid 11 tror jag det var, får vi reda på svaret. Nu sitter jag och kollar på andra avenyn, innan följde jag den serien jämnt, kunde knappt vänta på nästa avsnitt, nu har jag helt tappat de - men det kom upp när jag startade tvn så tänkte vafan :)

Annars har det inte hänt så mycket mer idag, så ska fortsätta kolla på andra avenyn och sen avsluta kvällen med idol.

På återseende

Jag vill knäcka nötter

Så jag har hunnit med att äta och varit iväg en sväng och skulle köpa skorna ni vet, men samma sak varje gång när jag vill köpa skor - där är bara till storfotade.. Arh vi som har små fötter då, tänker ni inte på oss?

Nu sitter jag här och är så jäääkla sugen på nötter, vanliga enkla jordnötter. Men jag orkar verkligen inte köra och köpa några jävla nötter. Ska kolla på tv och tycka synd om mig själv i väntan på att pojkvännen ska sluta jobba.

Vad gör ni för något?


Dagens outfit

Ny kofta,halsduk och mössa samt nymålade naglar, vad tyckts? :)


kliniskt rent?

tjaaaaaa, jag har faktiskt städat nu - rummet är alltså fint och rent. Jag har även hunnit duschat, gjort mig iordning lite och betalat räkningar och allt vad det innebär :) Nu ska jag gå ner och ta något att äta och sen vet jag inte riktigt vad jag skall göra, om jag kanske ska ta och köra och handla dem där skorna jag vill ha :) We'll see.

jag saknar dennis iallafall, som tusan - och det gjorde inte de bättre av att jag spelade mot honom i wii imorse ;p haha

Gör det åt mig, och du får en slant


En kylig dag i solen

 
Ja det är sjukt vad kallt det är, kanske dags att lägga upp pengarna för vinterjackan snart ;p Vet inte om jag klarar mig en månad till? Bilden är iallafall tagen igår när jag väntade på att åka hem från Örebro. Visst är det en sjukt fin stad? Lovie


Efterlängtade bilder?

Lite efterlängtade pizzabilder, guuud vad dem var goda och gud vad sugen jag blir på pizza nu ;p


My love ♥


Idag har vi hållt ihop som ett i 6 månader, ett halvår, väldigt många dagar. Du är mitt allt, du är min bästa vän, du är den som ger mig lycka och du är den som gör mig glad. Du är verkligen allt för mig och jag älskar dig till tusen och sedan tusen till - minst


Min morgon

Godmorgon, jag hade rätt - nu när jag vaknade så försökte jag krypa intill någon som inte fanns där. Det var verkligen tomt så de var lika bra att gå upp.. Idag står det ganska mycket på schemat, eller mycket för lilla mig. Jag skall betala in en massa räkningar och sådant, sen blir det något ni alla säkerligen sett många gånger att jag skrivit, då menar jag såklart att städa. Här ser ut som fan, eftersom jag inte hade orken eller lusten att städa förra veckan innan jag åkte. Om jag har pengar över, skall jag förmodligen beställa hem ett par skor, som jag har bestämt mig för att ha :) Har haft ett par liknande förut, och jag älskade dem så why not till vintern lixsom.

Innan dess ska jag ta mig en lång dusch, eller ska jag ta ett långt bad idag? Det hade varit skönt - Men nej jag har som sagt mycket att stå i så det får bli en halvlång dusch och lite frukost om det vill gå ner, sen ska jag ta och sätta igång :) Vad har ni för planer för en tisdag? (var nära att skriva måndag där) förvirrad är jag ibland :)

Förresten ska jag vara väldigt flitig på bildfronten idag hoppas jag, så en och annan bild ska jag nog få in här, har fixat tillbaka så nu ska det gå att lägga in bilder :) super bra va? =)

Vi hörs senare after the breakfast, tjingeling


Den bästa av dem bästa

Innan jag börjar blogga så kollar jag alltid min statistik, idag vågar jag inte det.. Utan kör på direkt och skriver av mig. Det har kanske inte varit så jätte bra uppdatering, ännu mindre med bilder. Jag har faktiskt försökt blogga så mycket jag kunnat via ipoden, men jag har en pojkvän jag vill spendera tiden med också, så bloggen går lite åt sidan just då. Menmen, nu är jag (tyvärr) hemma i skåne igen - väldigt trist då jag verkligen trivs där uppe och mådde verkligen uselt, skit ja kalla det vad ni vill när jag tog farväl av pojvännen. Eller ja, vi båda mådde dåligt. Och vi båda mår dåligt. Jag har verkligen världens mest underbara pojkvän och det kommer ingen få ta ifrån mig - never! :) Imorgon har vi 6 hela månader tillsammans, och så många fler ska det bli. Idag har jag även hunnit med och shoppa lite innan jag åkte hem från örebro och de får ni se på bilder imorgon, då kommer det nog upp en och anna bild från våra pizzor m.m Det blir tomt att sova ensamt inatt, det blir tomt att vakna imorgon, men det känns varmt att veta att jag har den bästa - även om han för tillfället är 55 mil bort.

Från min ipod

Än en gång ligger jag här i sängen och ska försöka göra ett något sådär bra inlägg så här mitt i natten. Det blev ju som sagt att vi lagade pizza - verkligen sjukt god, bild får ni se imorgon då bilderna ligger på pojkvännens mobil :) sen bänkade vi oss framför tvn och kollade en sjukt rälig film(aden lake, eller något) fyfan vad vidrig skräck. Sen avslutade vi kvällen med baksmällan. Har ni inte sett den så måste ni bara göra det-det är en film man kan se om och om igen och skratta minst lika mycket varje gång =) bra va? Dock blev jag jätte trött denna sista halvtimmen så blev att man slummrade till lite då och då, sånt som händer ;) till slut vill jag bara säga godnatt och att jag är lyckligast i världen, jag har allt man kan önska sig - min älskade pojkvän, i love you <3 godnatt med er

Från min ipod

Hej allihopa, nu sitter vi i köket och väntar på emil och hans tjej. Sen är det dags för pizzabakning med underhåll. Vad gör ni en lördag som denna? Ska försöka få ihop en video från kvällen kanske så får ni se hur allt gick :) åter sen, nu ska jag springa så långsamt jag bara.kan och sno chips (å)puss och kram

Lördag, my sweet day

Mina läsare har börjat tappa intresse? Kan förstå det när jag inte har så mycket att skriva om egentligen. Men ska försöka bättra mig. Igår vart vi på 21-års kalas - där det bjöds på torra kex ;) haha nej så illa var det inte. Där var trevligt. Och idag ska vi laga mat :D som jag har längtat efter denna dagen :) Idag blir det pizzatime :D Jag återkommer senare :) med bilder och så :)

Från min ipod

To you, heeej :) jag är vaken. Hade svårt med rösten i morse men efter halstabletter och nässpray är det nu mycket bättre :) älskling är på arbetsintervju typ och jag har nyss sätt mig upp och funderar nu på vad man kan ha på sig idag, något förslag en fredag som denna =) ska ringa min kära mamma nu :) toodels

Från min ipod

Så det blev till slut sommaren med göran. Väldigt underhållande film och mysigt när vi var runt en biorad av kanske 7-8 st. Mys :) nu ligger jag här i sängen och bloggar lite i väntan på älskling som är där nere. Jag knarkar just nu ipren, halstabletter, te och emellanåt en liten sprut nässpray. Godnatt på er alls söta människor där ute.

Bio tonight

Gokväll, sitter nu och väntar på att älskling ska bli klar sen ska vi in till stan och bland annat gå på bio, verkligen mys och det behöver jag nu :) Blir nog the ugly truth och berättar mer antingen ikväll när vi är hemma eller imorgon. En annan sak, blir så glad inombords när jag ser att stina äntligen har fått sin efterlängtade bebis, verkligen stoort grattis till henne. Känns samtidigt väldigt konstigt att hon nu har blivit mamma då man har följt hennes blogg länge och nu är hon helt plötsligt mamma. Men men självklart superglad för hennes skull, grattis än en gång. Nu ska vi bege oss, puss så länge (när rubriken är "från min ipod" så skriver jag från ipoden och därav blir det inga bilder, just so you know) Nu ser jag att jag ändå inte kan lägga in bilder då den där lilla menyn som brukar vara där är försvunnen, men vi ses och hörs. puss

Från ipoden

Vad gör ni? Själv ska vi ut och sätta oss där ute en stund. Ganska kyligt men skönt med frisk luft när man är förkyld och så.. Någon som kanske vet hur man lägger in bilder på bloggen via ipoden. Får inte det till att fungera riktigt. Och det blir kanske lite trist utan bilder =)

Från min iPod

Till er godmorgon, det hjälpte verkligen inte att sova för när jag vaknade imorse var jag ganska långt kommen i min förkylning. Det blev en tidig morgon med frukost som bestod av te och macka. :) ska snart ta och duscha och sen ska jag och pojkvännen krypa ner och kolla massor av filmer för idag som alla andra dagar tillåter vädret det; molnigt och regn och hela 12 grader. Hösten är verkligen här, så mysigt :) vad har ni för planer för idag och hur är vädret hos er? För pratade med min mamma igår och hon sa det att dem fortfarande hade upp emot 20 grader där nere ;p puss på er så länge

Jag vet inte om detta kommer fram, jag ville bara säga godnatt för jag börjar nog dra på mig en dum förkylning så ligger nu i pojkvännens säng redo för nattens bravader. Godnatt på er underbara ni :)

Sä nu kunde jag skriva här också, vet inte hur det gick till men vad bra :) godnights

mysteriet på greveholm

Gokväll, vad tycktes om gårdagens outfit i videoformat? ;p Och svar till elfo, jepp här var högst 10 grader igårkväll när vi vart ute på äventyr ;p därav all klädsel :)

Vi körde iväg till jobbmässan som idag hade intagit örebro och nej där var inget som lockade ;p Mest jobbcoach och läsa vidare.. Inte riktigt de jag ville åt.

Sen har vi fortsatt kolla mysteriet på greveholm, en riktig elitfilm ;p och nu sitter vi här och spelar finns i sjön och det är hela 12 grader ute, skitmysigt väder har det varit idag - lovie.

På återseende, förresten längtar till lördag :D varför får ni se då =)

ännu en megaseriös video with me


Gårdagens outfit i videoformat


Ruskigt kallt väder

Godmooorning, vad hittar ni på? Jag sitter i soffan och håller på att överföra en film som ni ska få se, ta den ej seriöst bara. Igår sög vädret, eller sög ska jag nog inte säga för det var mysigt att ligga och kolla film och så men gud vad kallt det börjar bli. Det märktes när vi kollade fotboll igår, svinitkallt :)

Idag blåser det fortfarande lite men det är fint väder ändå, lite varmare också kanske jag ska tillägga. Jag vet inte riktigt vad som kommer ske idag, vi får se vad vi hittar på..

Nu ska jag kolla om jag kan se hur mycket jag får i lön denna månaden, sen får ni allt se en lite videosnutt från gårdagens outfit ;) haha nej ush vet inte varför jag gör detta men jaaa, har lärt mig att det är bra att bjuda på sig själv ibland.

Pussochkram


Destination Örebro

Jag är fraammme i Örebro nu, försökte hacka sj's internet men gick ej så kunde inte blogga. Attans. Gick en runda i stan på kvällen och blev även lite pommes, muums. Idag ska vi kolla krylls match? I know you read så lycka till :) Nu ska vi nog ner och äta frukost? maybe men jag kommer tillbaka efter :)

"det är lång till norge" citera från en man på tåget då en norsk bimbo pratade väldigt högt i telefonen. Läs'(hela resan)


Dagens outfit and goodbay

Här får ni dagens outfit, nu ska jag ner och äta frukost sen till arbetsförmedlingen och bli klokare, sen åker jag in till lund för fika och sedan beger jag mig till Örebro stad. Vad har ni för planer för dagen då?

Puss and kiss and whatever


det vita är en stor mysig halsduk som får följa med :)


Små saker, betyder mer än man tror

Har ätit middag och nu tänkte göra färdigt allt inför imorgon, duscha, packa och allt sådant. Imorgon blir det arbetsförmedlingen klockan 11.00 sen blir det stan och fika sen beger jag mig till örebro. Därför kan det bli lite snål uppdatering. För vet inte hur det där med att blogga via ipoden fungerar då jag sist skrev ett inlägg men det aldrig kom upp. Vi får se, annars blir det blogga när jag anlänt där uppe då jag har en pojkvän som tjatar på att jag ska uppdatera ;p duschen nu iallfall, det blir nog ett inlägg innan jag åker imorgon bittig.

Puss på er


Nooodels

Nu skall jag ner och göra lite nudlar, im huuungry

back in 256 years like an old kärring


sminktips

igår fick jag hem ett prov, inte ett prov som man måste plugga till utan en liten söt påse med lite ny foundation. Jag är jätte dålig på att pröva nya saker då jag lätt fäster mig vid en sak. Men idag har jag faktiskt prövat denna nya foundation från Nivea som innehåller bland annat rent vatten. Måste säga att jag ska inköpa mig en sådan. Den var verkligen jätte bra och man känner sig konstig nog väldgt fräsh. Dock luktar den inte så jätte gott när man applicerar den men den är helt klart en "thing, att ha på sminkbordet". Den ska hem till mig



Sen såg jag en annan sak i cosmpolitan tidningen igår, Loreals nys roll' on true match. Det ska tydligen vara en foundation som appliceras med hjälp av en "roller" som att måla ungefär. Jag har aldrig prövat den och jag vet inte om jag kommer att göra det. Jag menar den kan ju inte vara lätt att hantera eller med andra ord, den kan väl inte vara smidig. Kommer man verkligen åt överallt med denna? Har någon prövat den som kan säga hur den är?


Dagens outfit

dont ask, accesoarer eller hur fan det stavas ; kattunge


what to do

Har nu druckigt te och halsen är bättre, har suttit ute lite i solen. Det är verkligen sååå skönt när det är lite halvt kallt ute och solen värmer lite på kinderna. Nog om det, nu sitter jag här - lyssnar på musik like always. Ska snart in i duschen, men vad ska jag ha på mig idag? Tips på typiskt söndagsklädsel?

Sööndag

Ny dag, godmorgon söndag.
Igårkväll mådde jag än en gång skit, men av en anledning. Så jag bestämde mig för att lägga mig i sängen och kolla freaky friday. Den gjorde mig på bra humör. Den gjorde mig även trött så tog inte så lång tid efter förrän jag somnade. Idag har jag bestämt mig för att detta är en väldigt bra söndag(det är lika bra det så det slipper bli missförstånd)En bra dag idag då,det har jag att vänta mig :D. Bortsett från att jag har fått jätte ont i halsen då. Jag ska gå ner och göra mig lite te och någon macka kanske?  Så blir det nog bättre :)

Ska packa lite också, imorgon åker jag till örebro! Tack gode gud för det :)

Frukosttime nu, vad gör ni?


Dagens låt

den är självklar, så vacker låt



Månadens horoskop

jag blev klokare på hur min månad kommer se ut, om man kan säga så. Och jag gillar verkligen det, såhär lät det:

"Runt den 23:e blir du tvungen att göra ett svårt val under komplicerade neptunus. Typ, ska du flytta till en annan stadd för ditt drömjobbs skull? Du älskar inte förändringar, men ta lite risker. Du kommer att ångra dig om du inte gör det. Dejtingtips: När en slemmig kille försöker håva in dig på en klubb runt den 21a, spring för livet - du kommer att stöta på ett riktigt kap. Kärleksråd: Passionerade Venus når din modiga ådra. Skicka honom ett väldigt tydligt SMS, "jag är naken. Behöver dig nu!"


Jag på en stor scen..

Har nu ätit lite mat, de blir fiskpinnar med potatis - helt okej. Nu sitter jag och lyssnar på Du är allt med Shirley Clamp. Har gjort hela dagen, eller inte lyssnar jag har själv sjungit. Tänkte faktiskt lägga in så ni fick höra hur det lät, men det tillät inte datorn. Kanske av någon anledning, who knows? =) Jag kunde se mig själv när jag satt där på golvet och sjöng. Se mig själv på en scen med massa människor som älskade det jag gjorde. Ha jag är så enormt rolig ibland. Även fast det kanske är allas dröm egentligen, att kunna sjunga - att kunna leva på de man är bra på.. Förstår ni hur jag menar? :)

Nog om det, även om jag kommer fortsättta att sjunga på den sången tills natten kommer om inte ända in på morgondagen. Jag ska nu ta min cosmopolitan tidning som kom idag? Och se om jag blir klokare.

Jag vill flytta och skapa mig mitt eget nununu, på måndag - då jävlar! ;p


follow me,



just nu vill jag ha 7 grader, sol, ehouse - sällskap


maaaaat

Sitter och äter chips med dippa, kan det vara typ mensen som är på väg eller? För jag är även jääävligt sugen på max hamburgarmat. Åh det hade suttit så enormt fint i magen. Någon som inte har något att göra? ;)

Nej men ska nog få ihop något gott till mat idag, ni ska nog allt få se. Vad gör ni en lördag som denna?? Några tips på vad som kan göras? =)


kisses

twice of me


Color of mine


Hey me..



Egotime

Ni vet att jag har några sånna perioder ibland..



Dagens outfit


Enkel, simpelt stilrent - jeans tunika och en konstjord skönt kofta


Nitproblemet är löst

Tack jocke för tipset;
http://www.shock.se/system/search/search.asp?bid=1&container=15&gender=3&manuid=0

nära och bra - nu ska jag duscha sen ska jag iväg och handla nitar för hela året ;)

Vart kan man köpa nitar?

Godmorgon mina kära läsare, igår blev det som sagt soffan hela kvällen. Hade en extrem huvudvärk och mådde bara inte alls bra. Bäddade ner mig i soffan med godis och chips och sen låg jag där hela kvällen och kollade på bland annat idol och kändisdjungeln. Kändisdjungeln som jag förövrigt inte alls gillar. Men eftersom det är det ända programmet som sänds då typ, så får de ju bli att kolla på det.. Men tror och hoppas att det är första och sista gången dem sänder det på våra tvapparater. :)

Nu har jag iallafall sovit ut hoppas jag, så jag hade tänkt göra mig lite frukost och sen ta en lång dusch för att sen återkomma med bilder. Jag har ju varit jätte dålig på det den senaste tiden men har inte haft något speciellt att visa eller komma med.. Nu hoppas jag att det ska bli bättre.

Blir kanske staden senare, vi får se :) annars ska jag ta tag i städningen och även laga ett par byxor :) Förresten, vet ni vart man kan köpa nitar? Jag har ett projekt på g så om ni vet så var snälla och hjälp mig - panduro hobby kanske?

frukostime nu





Hemma igen

tjaaaaaaa bloggeeen

då var man hemma igen, pojkvännen är påväg hem till örebro och jag har precis kommit hem jag också. Mår ärligt inte så bra. Så jag ska ta på mig något skönt och bekvämt och sen hade jag tänkt lägga mig i soffan och glo tv - även försöka få i mig lite mat. Så tyvärr blir det nog inga bilder idag. Men tomorrow lovar jag, både bilder, dagens låt och kanske ett och annat videoklipp. Vad har ni för planer idag?

Puss och kram ses på stan


Helgen är kommen

Dags för uppdatering igen, vaknade för en stund sen har hunnit med frukost och nu ska vi snart köra iväg och tanka och sen ska jag lämna älskling i stan. Han ska hem idag, och jag skulle med - men har ett möte på måndag så kommer att åka upp på måndag efter detta istället. Så ikväll blir det städa lite och så, någon som vill htta på något kanske? Bara att ropa till, jag är öppen för förslag :) Kommer kanske en dagens outfit eller så senare :)

Helg nu iallafall, vad har ni för planer?

Dagens bild



i wiiformat

Jag och pojkvännen på wii:)


Armbandet kom idag

Armbandet kom med posten idag, and i love it



För endast 340 kr på nelly.se (finns i massor av fina färger)


Höstens tecken

Förresten, ska på någon konstig fest av något slag på lördag i örebro, där man ska ha en huvudbonad i höstens tecken och inte nog med det så skall man alltså ha gjort denna själv? Har ni några tips? :)

Dagen låt




Vad fick jag i present?

Godmorgon bloggläsare, har varit en väldigt dålig uppdatering, men det har dels varit för att jag har fyllt år och sen för att pojkvännen är här. Då vill man ju inte sitta vid datorn. Tack för alla gratulationer iallafall, det betydde mycket :) även fast man kanske mest ska tacka facebook =) La ju upp en bild på vad jag önskade mig, ni ska få se..


Kommer ni ihåg denna? Fick allt utom handskarna och det är för att när jag skulle beställa dem så fick man ingen kontakt med sidan? Frågan är då om dem vill få sålt något eller ej, så den sidan är nu inte längre något att rekomendera. Bianco och Lindex har annars väldigt snygga skinnhandskar. För er som undrar. Armbandet ska komma med posten idag förhoppningsvis :) Av pojkvännen fick jag en fredperry tröja som jag länge velat ha, och han har även lagt ut pengar till min ipodtouch, i love him <3.

Sen har vi varit ute och promenerat och sen bara tagit det lugnt. Imorgon blir det nog att åka till Örebro, hur länge vet jag inte men har ju så jag kan uppdatera bloggen via ipoden så det ska nog gå. Ska bara förstå mig på hur det fungerar. För jag försökte för någon dag sen men när jag sen kollade in bloggen så vart det inte med. hmm skumt, men det löser sig alltid :)



Tror att det var det mesta som hänt, eller ja hänt och hänt. Nu blir det frukost, dusch och sen ska jag fortsätta att spöa pojkvännen i nitendo wii =) Vad har ni för er?

Pussspuss


videoupdate


Happy birthday to me

Idag fyller moi 19 år.. grattis grattis, tacktack :)

secret

Ni ska få veta en hemlighet senare idag, eller hemlighet är det kanske inte men ändå :)

trött på tv4nyheterna

Är det bara jag som tycker det är så trist att tv4 nyheterna tar upp hela morgonen på 4an? Jag vill se någon bra film istället! Godmorgon förresten, vaknade för ungefär en timme sen pojkvännen ligger fortfarande i sängen. Idag ska jag städa rummet, handla ingridienser till tårtan som jag ska baka i natt och även lite hårfärg? Tårtan är till mig, för jag fyller 19 år imorgon, woho? Ni får se den senare inatt någon gång - om det nu blir någon. ;p

Återkommer senare med någon bild eller så

pusspuss


Gratispizzor.se

Tjabba, hejhej - hallå, här sitter jag. Var på nova och kollade men hittade inget alls faktiskt. Så blev att åka hem och göra pizza, det blev ca 7-8 pizzor. Och fyfan vad jag är mätt nu. Så är där någon som är sugen på pizza så finns här att hämta. Nu blir det nog någon skräckis och så, åker förresten snart till örebro igen.

Puss

Söndagsshopping?

Godmorgon bloggen! Jag är vaken, ska snart duscha hade jag tänkt men just nu är den upptagen av min kära pojkvän. Sen får det bli frukost och senare eller med andra ord efter, blir det nog nova. Min lillasyster vill dit så kan väl ta en tripp dit :) Vad sker en söndag som denna? Jag ska iallafall bänka mig framför tvn vid 21 ikväll, då är det väl förhoppningsvis någon långfilm? Brukar det inte vara det på söndagar eller är jag helt ute och cyklar? :)

Har ni några planer?

Återkommer senare med antingen foto eller video, spännande va? ;)

Godnatt på er allesammans

Pojkvännen är kommen, och nu ska vi mysa ;) Sov gott sötnosar så hörs vi imorgon

 


Video (hårtips)

Här kommer en liten video, ett tips. Det ända du behöver är en platttång. Lockarna varierar på hur tjock fläta du gör och hur länge du håller plattången


Såhär ser jag ut just nu

Så nu är jag hemma igen, har satt in pengar på kontot, har lämnat lite lappar till banken och har tankat, samt handlat falukorv och vispgrädde :) fråga mig inte varför, mamma bad mig handla det när jag ändå vart iväg. Nu ska jag strax ta och köra iväg igen och hämta lillasystern på sin skola och sen hem och göra vadå? i dont know får klura ut det. :) Vad gör ni en fredag som denna? Blir det fest ikväll eller vad händer? ;)


Dagens outfit

Slitna jeans, tunika från hmm.. Cubus var det ja :)
Nu skall jag köra till banken och sätta in pengar, see you later


Tuppen är snabb

Nästan att jag hann med upp med tuppen imorse men han hade verkligen så sjukt bråttom så jag är vaken nu :) Ni vet hur jag är med drömmar, kan drömma dem mest sjukaste och knepigaste drömmarna någonsin, och inatt drömde jag två drömmar i en och samma dröm. Båda två var verkligen så gosiga så jag verkligen tvingade mig att sova. För några dagar sen drömde jag ju om att jag var i helsingborg i området där min farmor bodde. Idag drömde jag att en väldigt bra kompis till mig följde med dit och jag fick se allt. Innifrån och allt, tyvärr hade alla lägenheterna där blivit kontor men vafan. Mysig dröm iallafall..

Nu är det dusch och fix som gäller, ska få i mig lite frukost och sen ska jag nog köra iväg och fixa med pengarna. Sen ska jag hämta pojkvännen på tågstationen. <3

Vi hörs under dagen, ni kommer säkerligen få dagens outfit :)

Att önska sig när man fyller år

Eftersom jag fyller 19 år på tisdag så kan jag ge lite tips på vad man kan önska sig, eller ja - visa vad jag önskar mig. Jag har väldigt svårt för det här med att önska mig saker men det tog ett tag innan jag kunde klura ihop allt detta. Men ett tips är att tänka "är där något som jag måste köpa snart som jag lika bra kan önska mig?" Så tänkte jag iallafall. Och såhär slutade det.


Jag gick efter vad jag hade planerat att köpa, och eftersom sminket börjar ta slut och hösten tar sina stora steg så behövs nytt smink, alltså behöver jag nytt kanebo refill (460kr). Jätte bra att önska sig då man kan tjäna några hundrakronor på att istället önska sig det.  Även ny foundation är det dags för (150 kr) Skinnhandskarna är något jag har planerat att köpa nu när jag får min lön, men istället önskar jag mig dessa. (399 exkl frakt) supersnygga!
Blir ni förvånade nu när jag har lagt till detta armband? njae, måstemåstemåste ha det. Har bestämt mig för det som är åt det rosa hållet (300 kr exkl frakt) och sist men absolut inte minst så har jag funderat på att köpa mig en ny dator, eller med andra ord en minipc, men efter massa av om och men så har jag nu bestämt mig för en ipodtouch. Ni förstår nog varför, dator,film,musik ja nästan allt utom telefon. Så den får hänga med på min önskelista. Som jag sa så är detta något jag ändå har planerat att köpa men istället önskar mig i födelsedagspresent och kan lägga dessa kronorna på något annat skoj, kanske julklappar? Det är ju inte långt dit ;)

Har ni kanske något tips på vad man kan önska sig?

Jag känner mig (r)utten

Ni kommer skratta, eller jag gör det iallafall. Det där med städningen ja ni förstår nog. Jag har faktiskt röjt upp lite. Tänkte bara renbädda vilket jag gör imorgon och sen fixa sminkbordet som står och ser ut som ett bombnedslag. Jag ska ta tag i det, men jag gör det imorgon haha. Så imorgon ska jag ta och fixa dem två sista sakerna och även köra till banken som jag inte fick gjort idag. Vet ni vad som händer sen, imorgonkväll ska jag hämta pojkvännen, har inte träffats på några veckor för jag har jobbat som en galning :/ nu blir det ändring. Han kommer iallafall med tåget imorgonkväll, lovielovie

Väntar även på ett mail, eller egentligen 2 mail! Att dem inte kan maila snabbare. Jag vill ju ha svar nu! Nej nu kom jag på att jag väntar på 3 mail. Dessa jävla mail. Om ni läser så maila mig nu! ;p haha

Glöm inte lägga bud på mina "till salu - things" jag vill ju inte ha kvar dem, och då kan man lika bra sälja dem för en slant. Dumt att slänga och dumt att ha kvar liggandes här.

Sitter fortfarande och drömmer om detta armband, ge mig! Kanske något man kan önska sig i present nu när man snart fyller år?

 


Bikiniöverdel från victoriasecret säljes

Snygg bikiniöverdel från victoria secret, nypris runt 800 Läs: (ja, för endast överdelen)
Säljer den pga att jag aldrig använde den och för att det är dumt att den bara ligger i garderoben och skräpar.
Fick in den i somras, och alltså inte använd endast prövad. För intresse, lämna en kommentar så återkommer jag med svar.

superduperläckra armband



Detta armband ska bli mitt, jag ska först bestämma mig för vilken färg och sen ska jag nog allt klicka hem dem! Vad tycks? Vilken färg?


Förresten milla, ja? Hur går det med städningen? Jo det går bra, jag ska snart börja, jag ska bara förbereda mig både psykiskt och fysiskt, det kan ta en stund. Med andra ord kommer du aldrig få de klart? Jodå milla ska bara lyssna på lite fler låtar sen så jävlar ska hon städa :) Men milla, du har sagt att du ska städa i flera veckor nu? Ja men allt annat är viktigare, som att lyssna på låtar. Varför inte städa och lyssna på låtarna samtidigt då? Nej för då kan jag inte koncetrera mig på låten..

Ja så är det i mitt huvud just nu, jag kommer verkligen inte igång med städningen och konstigt nog blir detta inlägget i kursiv stil. Jahaja, jag ska väl börja städa nu, eller ska jag vänta en stund? ;)


Så här städar du bäst

Ta en bunte med låtar och spela på högsta volym, sjung/skrik med - check



Dra på dig något fult ur garderoben - check

Sedan är det bara att sätta igång, det blir skitkul och städningen går extremt snabbt för inte vill du väl bära några trasor till kläder hela dagen ;)


En städandes babian

Så, idag har jag mycket att göra.. Städa, maila folk, fylla i papper - ja en del. Men det måste göras - måste som sagt även köra till banken och fixa med pengar. Nu ska mina högtalare pumpa ut musik och jag ska dra på mig ett lakan och leka indian och städa rummet. Helt klart sevärt! Jag återkommer efter städandet :) Vad gör ni en torsdag som denna? Jag veeet också om att jag har en ordentlig bildtorka, jag får väl lösa det också. Lovar men svär inte, ni vet ju lika bra om som jag att jag kan.

pusspuss


Dagens låt

Börjar dagen med en dagens låt :)



Vinst

Då blev de vinst trots allt, vill inte riktigt säga bra sverige. För bra var det inte. Men 3 poäng är 3 poäng och det är väl ganska bra :) Nu blir det idol nästa, somnar jag så somnar jag. Annars kan ni nog vänta er ett nattinlägg.

Pusselipuss

Besöket hos tandläkaren

Förresten, var ju hos tandläkaren också idag. Det gick super kunde inte gått bättre. Gick på 5 min och där fanns inte så mycket att säga :) Tänk om det kunde gå så smidigt varje gång!


Sverige - Malta på tv..

Såja, hemma nu och har hunnit med en hel del. Har numera inget jobb, så får försöka få ihop ekonomin senare när det problemet kommer. Det är nog bäst så pga av massa olika skäl. Och nu sitter jag här i soffan, kollar på fotbollen. Det går väl inte så jätte bra tycker jag. Eller vad tycker ni? Imorgon ska jag faktiskt städa rummet, på riktigt och sen ska jag åka till banken och sätta in lite pengar. Samt ta kontakt med min handledare på arbetsförmedlingen för måste hitta mig ett jobb. För det är inte så att jag inte vill jobba, jag vill verkligen jobba och tjäna pengar. Men jag vill jobba med någonting där man syns och trivs och allt det där. Ja det är lite klyddigt just nu, men jag har alltså saker att göra imorgon :)

Får kolla vidare på matchen, blir nog något inlägg innan jag ska sova.

Kisses

Ska borsta tänderna i en halvtimme

Godmorgon, jag somnade efter idol igår och har sovit gott hela natten, hade en rolig dröm vad jag kan minnas - men minns inte själva drömmen. Spelar nog inte så stor roll, huvudsaken är väl att den var bra ;p haha
Vaknade runt 1 timme tidigare än vad jag skulle, men klagar inte. Har ju tid att blogga då, det är väl bra? :)

Ska in på toa och göra mig iordning och sen ska jag faktiskt hinna med att äta frukost och borsta tänderna i en halvtimme.. Ja det är sant, jag inbillar mig att om jag borstar tänderna länge precis innan jag ska till tandläkaren så har alla hålen försvunnit och tänderna är vita och fina ;p haha. Det verkar inte bättre, får se om det lönar sig denna gången. Så frukost it is och sen blir de lite tid framför spegeln. Jag är åter runt 19 skulle jag tro då jag är hemma igen.


Tandläkaren imorgon

Maten är avklarad, det blev stuvad potatis med korv. Kanske inte så jätte gott då jag inte är så glad för korv men det fick gå ner :) Har inte blivit någon städning idag inte, jag är så dålig på sådant. Får ta tag i det imorgon eller någon annan dag ;p Jag är bäst på att skjuta fram saker, när det gäller saker som att städa och sådant. Imorgon börjar jag 10.00 och slutar 18, däremellan har jag fått en tid till tandläkaren, jag gillar inte alls tandläkare - men vem gör det egentligen? ush nej..

Nu sitter jag här och har insett att veckans blogg inte vart någon höjdare ;p så den försvinner men vad förväntade jag mig egentligen =) Ska ta och lägga mig i sängen och sätta på någon gammal rolig film och njuta av dem sista timmarna som ledig. Ska ringa pojkvännen först, har inte varit så snäll mot honom idag så måste ringa och berätta hur mycket jag älskar honom :) Vad har ni gjort en tisdag som denna? Var nära på att skriva söndag, det känns som söndag idag, sjuuuukt. Det blir så när man jobbar hela veckor inkl helg och kanske ledig en dag. Då blir den dagen som en söndag, flummigt va.



kisses and hugs


Dagens krassliga outfit

En enkel ful tunika, kommer ej ihåg vart den är köpt och något slitna jeans från gina.


Egotime


Veckans blogg


Är det någonting ni är intresserade av så skriv en kommentar till detta inlägg, är det inte av intresse så åker den bort men kommer där in mer än 10 kommetarer så drar jag en ikväll som blir veckans blogg. Kom igen nu :) Det är bättre att börja någonstans än ingenstans alls..




Dagens låt





Hundarna rymde..

Det blidde inget sova ut, jag gick ner och för första gången på hur länge som helst gjorde jag mig en riktigt brakarfrukost, mannagrynsgröt med 2 hela mackor med västkustsallad på - mums! Sen försvann hundarna så medans syskonen tog sig ut för att leta efter dem så hjälpte jag mannen med den nya tvättmaskinen. Tack för den :)

Hundarna är tillbaka iallafall och jag har hittat dagens låt. Ska nu bara samla ork i några timmar så jag kan ta tag i städandet, sen blir det en lång dush och göra sig iordning lite. Vad ska ni göra idag?

Kisses

Sova ut? nejdå

Det blev helt enkelt en krasslig dag igår, så valde att lägga mig i sängen en stund och väl där somnade jag och vaknade..nu? Nej men vaknade för ungefär 20 min sen, arh jag som ville sova ut. Ska försöka sova en liten stund till, sen ska jag upp och ta tag i städandet ;p jag lovar faktiskt idag, att jag ska uppdatera bättre. Ska hitta mig en dagens låt bland alla hundra och lite bilder är nog aldrig fel det iheller..

Återkommer efter frukosten, many hugs


Nattblogga?

Åh vad skönt att vara hemma, ännu skönare och veta att man är ledig imorgon. Idag blir det nattblogga för hela slanten! YEES :) Imorgon tänkte jag städa och sätta in pengar på kontot och sen bara slappa. Så skönt det ska bli, att slippa gå och lägga sig vid 9 för att orka gå upp 05. Idag är jag lycklig! :) Eller förresten, kanske tar och städar senare. Så har jag det klart, jag menar har jag inget annat att göra så kan jag lika bra städa =) Vad har ni för er en måndag som denna? Kollade ni på 3an igår som jag sa till er? Var den bra? För damen här somnade :/ uselt få se till att se den snart.

Ska få i mig lite mat, har inte ätit på hela dagen så något litet får det blir. Jag återkommer senare..
kiss and hugs



Förresten, ska jag beställa dessa imorgon :) hoppas dem är lika snygga i verkligheten


Glöm inte!

Förresten, glöm inte 21.00 på kanal 3, kärleken checkar in! Struntar i om jag börjar kvart i 7 och kommer vara dödstrött imorgon, jag har paxat en plats framför tvn denna tid :) Hur är det annars med er då? Som sagt blir kass uppdatering just nu, dock blir det lite ändring på de imorgon när jag slutat och på tisdag iallafall, sen är det dags att jobba igen.. Ska skärpa mig sen, promise :)



My mamma told me dont lose you, cause the best luck i have is you


14 dagar kvar

att jobba, sen ska jag inte sätta min fot på det jobbet förräns ekonomin krisar ;p haha. Somnade redan vid 21 igårkväll, skönt att komma isängs tidigt. Det märks faktiskt att man sovit "ut" för mår inte alls lika dåligt idag. Dock hade jag problem med att gå upp (det har jag iofs alltid) så jag låg och snoozade i 1 timme ;p haha fick köra 190 till jobb. Nej förlåt inte 190 men fick köra fort :) så är det iallafall nu hör jag att det är mat. Så återkommer efter!

Puss and hugs

Dagens låt

to my honey


Home, sweet home

Är hemma nu, efter en lång dag på jobb.. Har fortfarande en enormt dunkande huvudvärk så det blir inte något jätte uppdaterande idag. För tänkte bara säga att jag är hemma och att jag tänkte lägga mig tidigt idag. Åter till jobb imorgon mellan 07-16 desamma gäller Måndag. Så hoppas ni förstår att jag kanske inte kommer vara så jätte flitig imorgon. Hoppas ni har en bra helg och allt annat är bra :) blir samma bild som igår, pusss på er allesammans.


Dagens låt


Hörde den på nrj imorse och kunde inte få den ur huvudet sen ;p därav blir den dagens låt


Sängdags

Nu har dagen börjat gå mot sitt slut, jag borde legat i sängen för längesen men nej. Det är nästan så att jag inte vill lägga mig för att sova, för när jag väl somnar så kommer jag vara så trött imorgon bittig. Bättre då att sitta uppe hela natten för lär ju defewnitiv inte vara lika trött. Men får nog säga natti ändå och sen bädda ner mig. Slutar 16 imorgon, så vi hörs då. Ha en fortsatt bra dag sötnosar.

Thank you, for making me so happy - i love you honey ♥


Moi





Dagens låt

En gammal men väldigt spelat låt, konstig nog



Dagens outfit

Som en bäver i koblajja (fast med rosa strumpor som inte alls matchar)


Egotime

Jag städade, även fast de kanske inte längre ser ut som att jag gjorde de.
Jag har även duschat och nu känner jag mig lite fräshare =) Vad gör ni?


vart jag ska börja?

Har fått i mig lite frukost, måste ta tag i att städa rummet. Jag vet fan bara inte vart jag ska börja? Var ska jag göra av alla kläder som ligger i soffan och på golvet? Jag får lixom inte plats i garderoben för där har varit 3världs kriget. Och nej jag tänker absolut inte börja röja där inne. Nope verkligen inte. Arh jag orkar inte städa. Men måste ta tag i det, vi hörs om några dagar eller månader.

Skämt och sido, vi hörs om ett tag efter att jag har dammat allt under mattan och tagit en dusch.
Kisses


Höstväder

Jag får be om ursäkt angående igår, ville många gånger uppdatera, men jag orkade verkligen inte. Jag vart helt slut i både huvudet och kroppen. Somnade ganska tidigt igår men vad hjälpte det, det har ju regnat och blåst som tusan inatt och även nu på morgonen. Men jag är iallafall vaken nu, känner mig inte helt kry faktiskt men ska göra mig lite frukost och sen ta en långt dusch och även städa rummet lite så kanske det känns bättre. Tänkte att ni ska få se lilla nemo. Eller så liten är han ju inte men hade tänkt att ni skulle få se honom sen också iallafall :)

Annars har jag inte så mycket att skriva just nu, är hösten här nu? Jag tycker iallafall att det är ganska mysigt med hösten, de ska bara bli lite lite ytterst lite kallare så man kan börja använda sig av halsduk och sånt mysigt =) Jag ser iallafall fram emot hösten. Gör inte ni?


Som en boll

kommer jag tillbaks till dig, men i en väldigt trött version. Nu kallar jobbet.
Hoppas ni får en megabradag. Puss och kram


Åter imorgon

Väntar på att dennis ska ringa, sen ska jag ta och sova. Dags för jobb imorgon slutar halv 4, sen ledig. Så ska försöka uppdatera bättre imorgon.
Puss och godnatt på er



Man vaknar tidigt och tittar till sin sida, tomheten bredvid mig känns. Sakta stryker jag min hand över din plats samtidigt som ett litet leende växer på mina läppar. Jag rullar over och tar din kudde i mina armar. Jag kramar den hårt och drar in ett djupt andetag, jag känner alla dina dofter och blundar. Det känns som att du faktiskt e här.. Allt jag ser är formen av dig hur vacker och öm du verkligen är. Jag känner saknaden men tänker framåt. Snart är vi tillsammans igen ingen mer kudde är av användning då. Då kan jag krama dig på riktigt och känna alla dina dofter igen ♥
 jag älskar dig dennis olsson


Dagens ämne



Jag lovade er att återkomma med dagens ämne och att det ämnet skulle vara polisens agerande och hur fel jag (och väldigt många andra) tycker att dem beter sig. Jag kommer att rikta in mig på hur dem beter sig när det kommer till fotboll och fotbollssupportrar eftersom det är där jag har sett och varit mest insatt. Jag har många gånger varit med och sett hur polisen i många fall har betett sig helt fel. När det har gått totalt snett och 90% varit polisens fel. När jag många gånger för flera år sen stod i denna skara av supportrar som blev helt fel behandlade. Nu några år senare ställde jag och några vänner polisen lite mot väggen. Vi lät dem deltaga i vårat projekt där dem enbart skulle redogöra hur dem arbetar när det kommer till fotbollskvällar osv. Det vart enbart detta dem skulle göra, men de vi fick vänta oss var hån och kränkningar mot såkallade ”risksupportrar”. Än en gång lyckades dem med att inte lyckas alls. Med andra ord så körde dem sitt eget race rakt igenom.


Jag ska sluta babbla om allt annat, jag ska gå direkt rakt på sak med vad jag tycker är ett enormt misstag, ett grovt fel som dessa stora perfekta människor gör. Väljer att rikta in mig på derbyt som vart förra året här i Malmö mellan MFF-HIF där jag helt enkelt valde att hålla mig lite i bakgrunden för att se vad som skedde. Om dem än en gång skulle trigga upp stämningen själva och lyckas starta upp kaos än en gång. Let’s go:


Det var en helt vanlig dag och dags för derby, som alla andra derby dras det väldigt mycket folk till staden. Stämningen är på topp, man är nervös och man är taggad inför vad som komma skall. Man har bestämt en tågtid för att tillsammans som en stor familj på några hundra bege sig till staden där matchen ska spelas. Där allt ska göras upp. Stämningen är på topp och när man äntligen kommit fram till den stora staden så börjar man tillsammans att sjunga fram sitt lag och visa att man har anlänt. Man ska synas höras och ja helt enkelt finnas till. Det första poliserna gör är att låta denna skaran av glada och taggade supportrar verkligen synas. Man bygger upp en mur och kör direkt hårt mot hårt. Redan här gör dem ett stooort fel. Det måste väl nästan alla förstå, att köra hårt mot hårt gör bara att folket tänder till och istället bildas det ett hat mot varandra. Flaskor kastas och det skriks och slåss i sönder saker. Allt för att visa sitt missnöje. Låt istället supportrarna köra sitt race, låt dem sjunga och visa att dem har anlänt, håll er i bakkgrunden fram till dess att det händer något. Visa att ni är där men börja inte allt med en blokad och massa hat. För redan här har polisen lyckats skapa de dem säger sig vilja slippa. Kaos


Stämningen har gått från att ha varit en nervös taggad stämning inför ett derby till ett hat och arggresivt humör. Tack vare vem? Jo polisen. Dem med sina maffiga skölder, hjälmar och batonger – sina hundar och hästar som mer eller mindre endast finns till för att trappa ner och skada. Jag hoppas ni hänger med på vad jag pratar om.


Det jag vill komma till är att poliserna borde hålla sig i bakgrunden, visa att dem finns men hålla sig i bakgrunden fram tills att det verkligen händer något. Då rycka in men ändå ta de ganska lugnt. Att köra hårt mot hårt triggar bara upp stämningen ännu mer och det slutar i kaos. Jag menar detta är vuxna människor som gömmer sig bakom sina stora pikebussar, sina aggresiva hundar och allt annat skit dem bär med sig. Är det kanske så att dem inte har någonting alls bakom detta ”skydd” dem är som fiskar i saharas, helt lost? Förstår dem inte detta själv? Tycker dem inte någonstans någongång att dem gör helt fel? Att försöka förklara för en polis hur man tänker och försöka få dem att ta det tills sig är som att prata med en vägg och vänta på svar..

Lägg märke till att detta inte bara hänt en gång, utan händer varje gång. Dags att planera?




Dagens låt

Eller låtar






Brände hela handen idag, gissa på vad.. Jo gröt :)

Så, är helt slut i kroppen och egentligen hade jag velat säga både det ena och det andra just nu. Men kan ju faktiskt vara så att folk läser som kanske inte borde läsa. Men ja, jobbar och sliter på. Och ville egentligen uppdatera igårkväll men jag var enormt trött och då menar jag verkligen enormt trött och min pojkvän ville inte uppdatera, så jag skyller gårdagens dåliga uppdaterande dels på att jag jobbade, och dels litegrann på honom ;)

Ligger inne med världens dundermegahuvudvärk också, så ska ta och vila lite, en timme eller två sen återkommer jag med uppdatering.

Hoppas ni har det underbart :D

Ny dag, ny månad - min månad


                                                            

Uppdateringen igår kan förklaras genom att säga att jag var i stan och plågade vart hemma vid 19 och sen har bloggen varit så seg så jag sket på att uppdatera ;p somnade istället tidigt igårkväll? tror jag iallafall haha. Nu har jag förhoppningsvis sovit ut och ska köra till jobb om en timme ungfär. Är hemma runt 10 ikväll och det lär bli sängen direkt. Jobbar nu 3 dagar ledig 1, sen kör vi på igen. Bara 27 dagar kvar sen slipper jag de helvetes jobbet ;p och bara 2 veckor kvar tills man fyller 19. Så ligger det iallafall till just nu.

Bildtorka kommer det nog att vara dessa 3 dagar eftersom jag börjar så sju in i helvetes tidigt :) bortsett från idag. Men dagens outfit består av jeans och en tunika, rosa naglar och en tofs till frisyr. Vädret är underbart och varmt så ska passa på att sola lite på rasten ;)

Kan berätta lite om gårdagen när jag ändå är så flitig och uppdaterar. Åkte som sagt in till staden. Först begav jag mig med yasse till skolan för att lämna böcker samt fixa med mina betyg samt lämna mina nycklar dit. Sedan mötte vi upp elin för att bege oss till stan och ta en fika unt kolla lite affärer, jag har förövrigt bestämt mig för att köpa jackan på boomerang :) Yasse begav sig hem för hon mådde inte bra(skyller på svininfluensan ;p) så jag och elin fortsatte kolla i affärer. Efter att ha väntat på att det skulle bli elins tur inne på banken runt 1 timme så blev de allt lite shoppande för lilla elfo. Sedan tog vi en paus och satte oss på e-house för att samla kraft för att bege oss hem. När jag har tid att ta upp dagens ämne så kommer de att handla om polisen agerande, och hur fel dem egentligen gör. Spännande va..

Det var allt för idag eller iallafall för morgonen och eftermiddagen så återkommer jag kanske ikväll innan sängen kallar.

Puss och kram på er allihopa, hoppas ni tar vara på det fina vädret

 


RSS 2.0