Dagens outfit


Idag känner jag mig ungefär som en pungkula ute i en regnskog


Internet klabbade

morningmorning, har faktiskt en förklaring på varför jag inte uppdaterade igårkväll och det var för att mitt internet la av. Bara så där försvann det och fick inte tillbaka det förrän nu på morgonen. Jag som ville uppdatera er om vad som hänt och inte hänt. Igår fick jag en kattunge, den påminner väldigt mycket om en bangalisk kattunge, vet dock inte alls vad den ska heta. Det är en liten pöjk så har ni namnförslag? komigen :)

Annars hände inte så mycket igår och idag vaknade jag för ca en kvart sen och måste göra ve mig och äta frukost och allt det där, för ska åka in till stan sen vid 12 för att först ta ett steg tillbaka in i skolan, lämna lite böcker jag inte har nytta av, lämna nyckel och tagg och sen fixa mina betyg. Just nu är det mycket , skämt och sido ;p
Sen beger jag och vänner oss in i stan för fika, shopping? säkerligen.. Så mig hittar ni idag i Malmöstad. Där ni förövrigt lär hitta alla andra också för ikväll är det derby! Kaos är mitt ord för detta. Jag är konstig nog nervös, jag har ju faktiskt under många år haft en fot i det hela men på senaste har jag valt att hålla mig utanför. Det blir som det blir heltenkelt. Men vi ses ikväll, jag återkommer innan jag pyser med dagens outfit.



Dagens ämne


Vänner..
Ja vänner får bli dagens ämne. Det lär inte bli så långt inlägg men det jag har att säga är att gör dig av med vänner du inte längre behöver, gör dig av med vänner som får dig att må dåligt eller vänner som kränker ner dig för att bli bättre själv. För ingen riktig vän skulle någonsin vilja få dig att må dåligt. Jag har länge undrat hur det skulle kännas att för en gång skull säga ifrån. När jag efter många om och men efter ett tips valde att se över mina vänner/"vänner" och se vilka jag skulle klara mig utan och även se vilka som faktiskt har fått en att må dåligt. Så insåg jag (fast jag inte kunnat se de innan) att där fanns några.. Och dem har jag nu valt att ta bort. Och det känns enormt skönt måste jag säga. Även fast vissa kan tycka att det kanske inte är så smart så stämmer det att jag hellre väljer att ha få riktiga vänner än många som inte bryr sig eller förtjänar det.

Så mitt tips blir som sagt att gör er av med vänner ni inte behöver av olika skäl och ragga upp nya :) Det finns så många andra där ute som skulle behöva din vänskap mer än vad dem gör som mer eller mindre inte respekterar dig.

Så har jag sagt mitt



Mina favoriter

För endast 400 kr kan man få sig ett par tuffa skinnhandskar, dessa är mina favoriter.
Observera att dem röda hade varit av intresse om dem funnits i svarta :)



Till dessa hade jag tänkt mig antingen en ny Canada goose dunjacka i brun eller svart eller en Dunjacka från Boomerang. Ett par ursnygga höga stövlar och en mysig halsduk. Jag är redo för hösten!

Skinnhandskar, se HIT!

Jag själv har länge letat efter ett par skinnhandskar till hösten/vintern. Det har dock varit väldigt dåligt på den fronten tycker jag, men hamnade sedan på denna underbara sida där jag tycker att dem har väldigt tuffa modeller av skinnhandskar. Och jag tror faktiskt jag har hittat en favorit som jag kommer att beställa hem! :)

Ta en titt du med och se om du hittar några i din smak
http://www.lottaochloke.se/ - klicka vidare till accesoarer och sen handskar
Lämna gärna en kommentar om du möjligtvis hittat dig en favorit där.

Pussochkram

Dagens låt gånger 2

Jag älskar ju mika :)



Örebro eller Helsingborg?

Godmorgon, jag har sovit sjukt bra inatt. Kan bero på att jag hade en fantastisk dröm. Det är såhär att min farmor vart som en bästa vän för mig. Jag älskade henne över hela mitt hjärta men till slut tog hennes liv slut, alldeles för tidigt om du frågar mig. Bodde i stort sett hos henne under min barndom i helsingborg. I min dröm så var jag iväg med en kompis och hamnade i de området där min farmor bodde, eller rättare sagt utanför hennes lägenhet. Och jag bestämde mig för att flytta dit. Först vart det tal om att flytta in i samma lägenhet och i drömmen vart jag så enormt glad. Dessvärre var det någon jäkel som hade den lägenheten så det fick bli lägenheten bredvid men lika glad blev jag. Jag trivdes så bra där uppe.. Vi skulle kontakta hyresvärden och ja, just nu hade jag nog inte kunnat bli lyckligare. Ända sen hon dog har jag velat åka dit och kollat om man känner igen sig, men det har inte blivit av.. Och i drömmen var det så verkligt. Jag måste verkligen åka dit och se hur det är där nu. Precis innan jag vaknade ur denna dröm så fick jag ett problem som jag gick och tänkte på hela tiden. Hur ska jag berätta för min pojkvän att jag ska flytta hit istället för till örebro? haha ja det var ett problem men tror att det hade löst sig faktiskt ;p

Tror att det är tack vare den drömmen som jag vaknade upp och kände mig på riktigt bra humör faktiskt, sånt behövs mer :) Nu hade jag tänkt att äta lite frukost och sen duscha, sen får jag se vad som sker idag. Imorgon blir det stan som förövrigt lär vara i kaos då det är derby, men jag ska inte dit utan jag ska ta en fika i stan med en kompis. Även fast jag gärna hade spolat tillbaka tiden några år, för jag saknar det där umgänget och allt vi gjorde litegrann..

Det blev ingen dagens låt igår så det får bli två idag, det blir väl bra? :)


Örebro eller Helsingborg? :)


Dagens ämne



Ja alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Eller jo det vet jag ju egentligen, men jag har väldigt blandade känslor kring denna influensa? Vi alla vet hur media eller ja tidningar kan göra en liten myra till en stor elefant. Jag har läst att det ska vara en väldigt farlig influensa, men jag har hört att det ska vara en vanlig influensa som går över på några dagar. Ni alla vet den influensan som brukar gå under vinterhalvåret? Vinterkräksjukan heter den nog. Har inte människor dött pga den? Äh detta blir väldigt klyddigt. Ska man för en gång skull tro på media? Dem här 2180 som dött, där dessutom 40% av dem var unga och vid god hälsa, när dog dem? Varför har man inte fått reda på dem innan? Nej jag vet inte alltså, jag tror nog att jag fortsätter att förlita mig på att det är en influensa som man kan få och som förhoppnigsvis går över på några dagar.

Hur går era tankar kring denna svininfluensa?


Hårproblemet löst

Dagens låt kommer att komma senare under kvällen, samt dagens ämne. Jag har fått mig en aning om vad jag ska skriva. Ska bara se så jag får det att bli bra. För att ha löst hårproblemet så kom jag på att jag hade hårförlägning som jag inte har haft i på ett ganska bra tag. Så det fick bli att sätta i det, men måste säga att jag trivs bättre i kort :) Har hunnit med att städa rummet och duschat och lite sådant. Nu sitter jag här och väntar på mat. I veckan ska jag jobba och förhoppningsvis hinna med en fika med en vän också, som fuskigt nog har kommit hem från en veckas solande utomlands. Jag är som sagt avundsjuk, men min tid kommer nog snart också ska ni se.

Men jag kommer tillbaka sen med dagens låt och dagens ämne. Ha det super i gröten
Tooodels




Little bit of my egotime

Jag vet inte alls hur jag ska ha håret idag,
vet egentlgen inte varför jag ska göra de iordning.
Ska jag göra något idag?




Nagelteknolog, flytt samt starta eget?

Godmiddag, eller är det kanske för tidigt? Jag har varit vaken sen 10 men har suttit och funderat och kollat runder lite på internet. Nu har jag äntligen bestämt mig vad jag vill göra efter den 27, de känns skönt nu har jag liksom mer eller mindre ett mål. Jag tänkte utbilda mig till nagelteknolog och sedan starta eget. Det låter säkert jätte enkelt, men jag vet om att det krävs mycket. Men jag har tänkt att efter den 27 ansöker jag om att gå en sådan utbildning uppe i Örebro och sedan efter det ska jag göra allt för att kunna starta eget! Detta är något jag vill :)

Vet ni något om någon bra nagelutbildning i örebro så hör av er.

Dagens planeringar är frukost, dusch, städning och massor av annat. Jag återkommer, jag lovar.



5 månader


Jag skulle inte kunna tänka mig någon annan i mitt liv,
jag älskar dig <3




Cry me a river

Åter från jobb, det har varit en jobbig dag då jag faktiskt inte alls har mått bra. Så pga detta har jag valt att stanna hemma resten av helgen. Alltså blir det åter dit igen på tisdag så får jag hoppas att jag har tillfrisknat innan dess. Tänkte bara säga att jag är hemma, nu får de bli sängen och kanske någon film, kanske börjar nnågon rolig nu klockan 9? Gud vilket tråkigt inlägg, jag kommer tillbaka i bättre version imorgon. Hoppas ni får en fortsatt bra fredag sötnosar!


en favoritbild faktiskt :)


Åter vid 21-22



nu kör jag och jobbar..


Dagens outfit

Här får ni dagens outfit, det får bli jeansleggins istället för mjukis. Men måste säga att jag inte alls känner mig fräsh idag!
Det är även fredag men känns som att det är typ tisdag, folk ska festa, milla ska jobba inte bara fredag utan hela helgen..
Tragiskt men sant, en enkel och simpel outfit blev det iallafall och just idag trivs jag väl sådär ;p

Dagens låt





Tipsa om dagens ämne!

IM A WAKE :) eller hur det stavas, jag är inte proffs på engelska. Det är en nackdel jag har. Jag suger verkligen på engelska. Skit i det nu, jag är vaken och ska alldeles strax göra mig iordning för att köra till jobb eller ja strax och strax, börjar 12 kör väl runt 11. Jag hoppas att jag kommer hinna lägga ut en dagens outfit innan jag går. Dock känns det som att den inte kommer bli särskilt bra då jag känner mig ganska sliten, för första gången på länge så känner jag för att ha mjukis idag ;p det är tyvärr en sån dag idag så vi får se.

Förresten, hade en sjuk dröm inatt. Men nu när jag vaknar så har jag bara några enstaka bilder kvar. Den var iallafall riktigt rälig. Så hoppas på att det bara förblir en dröm ;)

Som sagt, slutar vid 20 idag, ska vänta in systern som slutar 21 så är väl hemma runt 22, de blir nog ganska snabbt i sängen men ska nog hinna med ett och annat inlägg. Men det jag ville komma till är ju att dagens ämne skjuts upp som jag sa igår, dels pga dålig fantasi och dels för att jag nog inte kommer hinna idag. Men jag lovar att det blir imorgon! och sen på måndag blir jag lite halvt normal igen för en dag.

Skulle ni möjligtvis vilja hjälpa mig på traven så lämna tips till dagens ämne i en kommentar.
Nu ska jag göra mig iordning med dusch, frukost och sen ja, de får vi se :) Puss och kram


Dagens outfit kanske? njaae


 


Dagens ämne blir framskjutet

Så nu har jag suttit och försökt komma på något till dagens ämne, och det har gått åt skogen. Så jag väljer härmed att skjuta på dagens ämne tills ja, lördag kanske? För imorgon kommer jag nog inte ha tid eftersom jag jobbar 12-20 och på lördag slutar jag nog 16 så då hinner jag nog.  Ni hjälper ju inte mig att komma på något iheller, buhu.

Menmen, åter till shoppandet, eftersom kameran inte ville så kan jag säga att idag handlade jag en tunika, ganska snygg svart sak :) även ett skärp med nitar på, samt ett halsband. Det var nog allt ;p Ni får säkert se de tids nog

Nu tänkte jag göra mig iordning för sängen sen bädda ner mig och säga godnatt till pojkvännen, för konstigt nog har det inte blivit av på några nätter nu, då vi båda har somnat innan? bland annat iallafall. Men idag har jag tänkt att hålla mig vaken, eller med andra ord. Får ringa honom nu så jag kan sova sen! Ni får ha en bra dag eller ja den timmen som är kvar. Sen får ni sova gott när ni väl ska sova.

Vi hörs imorgon!
Tooodels noodels



Studentcollage

Har fått i mig lite middag, eller ja middag och middag - det fick bli 2 mackor ;p Och eftersom min kamera har fått lingonvecka eller något så vill den inte fungera som jag vill att den ska göra. Den tar väldigt suddiga bilder, så tyvärr får ni vänta att se dagens köp tills jag har de på mig helt enkelt. Imorgon är det dags för jobb igen, och tyvärr ska jag jobba hmm nu ska vi se fredag till söndag sen är jag ledig måndag sen jobbar jag tre dagar och ledig en, ungefär så ser det ut fram tills den 27 sen säger ajg kkiss and goodbay ;p Sen tänkte jag få med mig pojkvännen på en utlandsresa, jag tycker vi förtjänar de :) haha.

Eftersom kameran inte fungerar så bjuder jag på gamla bilder från början av sommaren då jag och vännerna tog studenten. Fan vad jag skulle vilja göra om det, den dagen gick ju så jävla fort. Tycker inte ni det? Ni som tagit den. Och ett råd till er som inte har gjort det ännu, ta vara på dagen! Ingen dag går fortare än den! Promise :)




Avbokade klippning, nog det bästa jag gjort idag

Nu är jag äntligen hemma igen, och rätt hade jag. Idag har jag fått med mig några fynd hem. Tänkte visa senare vad jag handlat. Bokade även tid hos frissan men när det väl vart min tur så avbokade jag det, då jag såg en annan persons besvikelse efter att ha blivit klipp av denna frisör. Bra val milla, bra val! Ångrar inte de alls, utan kommer istället tunna ut det själv och försöka fixa det som jag alltid annars brukar göra :) men nu tänkte jag göra lite middag och sen återkommer jag med dagens köp. Bra va :) vad har ni gjort idag då?

Kram

Puss och kram ses på stan

Nu ska jag pysa, vi hörs senare





Dagens outfit

Här får ni dagens outfit, men tröga jag raderade bilderna innan jag hade sparat dem så tyvärr blir det bara en bild men ni får den gånger 2 :) snäll jag är va? Om ni undrar vad det är jag har i håret så är det någon sorts klämma med blommor och sådant på. Fick den av min mamma vilket betyder mycket då hon hade den på sitt bröllop :) Är den lite to much kanske? Jag tycker den är grymt söt iallafall :)





Dagens låt

Mandy Moore - only hope



Godmorgon torsdag

Idag fick man sova lite längre, men frågan är om jag har fått sova ut? ;p Min syster ringde och väckte mig och efter det kunde jag inte somna om. Lika bra det kan jag tycka då jag ska åka iväg om ca 2 timmar. Ska iväg och shoppa? Njae tror jag ska spara mina pengar men kanske ögonshoppa? Ja! Mycket bättre. Men om jag känner mig själv rätt så kommer där nog komma med något litet. Alltid så. Det är så svårt att säga nej om man nu har lite pengar ;p haha Håller ni inte med?

Nej nu ska jag ner och äta lite frukost sen ska jag duscha och göra mig iordning. Ska försöka hinna med dagens outfit innan jag kör :)



Puss och kram på er sötnosar


Egokickar

Tänkte avrunda denna dagen nu snart, har haft en väldig egokick idag, det har blivit många bilder idag och många kommentarer. Det är verkligen en push att få så många fina kommentarer. Så tack för alla söta kommentarer! :)

Går på min "sista" lediga dag imorgon, sen är det dags för jobb igen på fredag. Jag orkar verkligen inte jobba där ;p Men efter den 27 september så tänker jag inte tacka ja mer, utan då tänker jag ta tag i att fixa mig ett jobb som jag verkligen tycker är kul och intressant.

Hur har eran dag annars varit då?
Godnatt och sov gott allihopa, hoppas jag kan få sova bättre inatt!




Dagens ämne

Detta blir svårt, jag har funderat och funderat och ett ämne som jag skulle vilja prata om är ungdomarnas så kallade studiebidrag. Men samtidigt koppla det till the piratebay/politisk fel? Förbered er på ett väldigt flummit ämne! ;p

Imorse slog jag på tvn, och hamnade på tv4 nyheterna. Dem hade en kvinna i studion som hade någonting att göra med hemsidan the pirate bay, jag tror att hon vart advokat. Jag för min del har inga som helst problem med the pirate bay eller dem som står bakom sidan. Tycker dem kämpar på bra. Men den här kvinnan, hon sa något som fick mig att börja fundera. Det var såhär, dem hade dömt the pirate bays grundare redan innan dem hade varit uppe i domstolen eller vafan det nu än var, skitsamma de är inte de som är de viktiga. Det viktiga är att hon fick frågan " hur kan man fälla folk innan domen har fallit, de borde kosta en hel del pengar" Då säger den här kvinnan, "vi har en viss summa pengar som är undanlagda om de nu skulle vara så att dem inte blir fällda, det har vi alltid" Då är min fråga, varför inte vänta med att fälla folk innan man är helt säker på att ett brott har begåtts och att det nu finns en lag som säger att detta är olagligt. Hade dem då inte tjänat en jävla massa pengar på de då? Förstår ni hur jag tänker? Dem ligger inne med en massa pengar som bara väntar på att ges ut till människor man mer eller mindre dömt fel? Hur kopplar jag då detta till ungdomarnas studiebidrag?

Jo, idag fick jag min lön, hade jobbat EN dag förra månaden och fick en lön på nästan 1200 kr, för en dag?? efter skatt hamnade jag på ca 900. Alltså en dag, 1200 - ni som går gymnasiet eller ni som är förälder till någon som går gymnasiet vet säkert att 1 månad i skolan ger 1050 svenska riksdaler. Tro fan att ungdomarna då väljer att hoppa av för att jobba istället. Jag menar vad ger 1500 kr idag? Mot vad ca 15 - 18.000 kr i månaden. Jag säger absolut inte att man borde ge ungdomarna 15.000 i månaden, de är inte rimligt. Men varför inte lägga lite mer pengar på dessa ungdomar istället för att "lägga undan" flera miljoner kr för misstag som dessa människor gör?

Alla har vi någon gång gått i skolan och alla vet om att skolan mer än ofta inte lockar för 5 öre. Varför inte höja studiebidragen och börja få fler att gå till skolan? Jag kanske bara pratar för mig själv, men jag valde hellre att jobba under min skoltid för att de gav mig mer. Jag hade säkerligen gått mer till skolan(under min skoltid) om slanten hade höjts. Hade inte du det?

Ja, detta blev kanske lite sluddrigt och stökigt, jag hoppas ni får en liten aning om vad jag pratar om.. Vad tycker ni? Är jag helt ute och cyklar eller har jag en liten poäng?




Sockriga läppar? Hmm

Under dagen har jag försökt få till en riktigt tuff bild, jag har länge funderar hur de skulle bli med sockriga läppar (lite som frost) Har sett några sånna bilder under min tid ;p Det där lät väldigt konsigt "under min tid". Ja iallafall, jag tog fram ett ljusrosa läppglans, sprang ner och hämtade lite socker och duttade på. Här har ni resultatet! Det ser både tufft ut och man kan säkert få till en och annan cool bild med lite färger och så, plus att det är hur gott som helst att slicka bort ;p haha




Sminka ögonen?

Där var en tjej som ville att jag skulle skriva ett inlägg om hur jag sminkar mig (där hon nog menade runt ögonen om jag förstått henne rätt). Jag har i ett gammalt inlägg redan skrivit vad jag använder för smink och hur jag sminkar mig. Och det är med ögonen är inte riktigt min grej, dock får man prova sig fram. Så jag tog fram en svart/brun ögonskugga och duttade lätt på, på ögonlocken för att framhäva mina ögon. Ju mörkare och mer du applicerar runt ögonen ju mer framhäver du din ögonfärg. Så var inte rädd, våga pröva för att se vilken färg du passar i, blanda gärna olika färger för att få en speciell look! :) Det är ju inte svårare att det går att tvätta bort om de skulle bli helt åt skogen för fel och markerat :)




Nu ska jag sluta

Inga fler egofoton, iallafall för dagen ;) men dem vart ju så stora så fick bli ett i varje inlägg istället.
Hoppas inte det gjorde något.




Tråkigt, neeej varför tror ni det?


Egotime gånger flera


Egotime



Eftersom jag gillar att fotografera och leka med foton så mycket så bjuder jag på denna.
Vad tycks?



Gotta let it burn


Sitter här och funderar, vädret är väl sådär - det blåser ganska mycket.
Ni kan väl om ni ändå är här inne skriva ett ämne till mig som jag kan skriva om i dagens ämne'
Det hade varit bra för just nu kommer jag inte på något vettigt som jag skulle kunna skriva om.


Dagens outfit




Dagens låt

Jag älskar verkligen Mikas låtar!




Inte riktigt hundra

Godmorgon!
Eller vet inte om jag ska säga godnatt. Har verkligen sovit som en gris på en spikmatta. Med andra ord har jag inte sovit något alls, av olika skäl. Så nu har jag dragit mig upp för att ringa jobb och säga att jag inte känner mig riktigt 100 och stannar hemma. Och det förstod dem, snälla kollegor jag har hehe. Hoppas bara att jag kan somna om, om jag lägger mig igen. Det tvekar jag på :/

Jag tänkte dock ge det ett försök och går det inte så får de bli frukost inkl. en dusch sen återkommer jag. Tills dess så ska ni få dagens låt, japp jag bestämde mig för den låten redan igår! Det ni.

Puss och kram så länge




Nu tackar jag för mig och säger godnatt

Hemma efter en kväll på jobb. höll kanske inte riktigt hastigheten när jag körde hem då jag både var enormt trött och bara ville hem och sen för att ingen annan gjorde de ;p jag ska skärpa mig det lovar jag mig själv. Nu är jag iallafall hemme, har ioförsig varit det ett tag men ja, jag tänkte bara säga att jag är hemma och är sju in helvete trött. Så tänkte ringa upp min kära pojkvän för att säga godnatt och sen tänkte jag bädda ner mig ordentligt. Hade jag fått bestämma så hade jag gett mig själv ledigt imorgon - men inte, börjar 08! Tror inte att jag hinner blogga innan jag kör då jag snoozar så länge jag kan.. Slutar 13.30 så när jag är hemma därifrån så lovar jag att ge er dagens låt samt dagens outfit unt dagens ämne! Kom tillbaka imorgon vet jag!





Nu kör jag och jobbar


Åter 22.00

Dagens outfit



Skämt och sido, sådär går jag kanske inte riktigt klädd på jobb, gubbarna hade fått hjärtinfarkt ;p
Jag ska byta den otroligt "rosa" blusen till en slapp tisha :)

Dagens ämne

Smink!

Det här med smink tycker jag är ett roligt ämne faktiskt, vissa människor tycker att ; nej varför ska man använda smink, ush och fy man ska vara naturell. Jo jag kan hålla med där, att man ska vara naturell men man ska trivas med sig själv också. Bortsett från ex. tatueringar går detta att tvätta bort med endast vatten när man vill, vilken tid på dygnet som helst. Jag själv skulle aldrig kunna tänka mig att gå ut utan smink. Dock har jag nu på senaste börjar trappa ner på det. Många säger även att man inte ska ha smink under sommaren. Det tycker jag dock är upp till var och en, som jag sa så går jag aldrig ut utan smink (bortsett från om jag ligger ute och solar eller något) Men nu under sommaren har jag valt att bara bära ytterst lite foundation och sen lite solpuder på det. Annars brukar jag kunna ha foundation(för att få lite färg och jämn hud), puder för att täcka (då jag har fräknar) och sedan solpuder på det för att få lite mer solbränd färg i ansiktet. Sist men inte minst lite mascara. Det där med kajal och sånt har jag inte fattat något tycke för så ingen kajal blir det här inte.

Vad använder ni när ni sminkar er killar som tjejer?



Detta är det smink jag har, total finish puder från Kanebo, väldigt dyrt(tror det ligger på 4-500 kr bara refill) men skulle aldrig kunna tänka mig något annat. Min absoluta favorit då där är som lite foundation och puder i ett. Så om man ska iväg för någon dag så räcker det gott och länge med bara detta puder och lite solpuder sen har man en perfekt look. Sen har vi Solpudret, också perfekt om man vill se lite solbränd/solfräsh ut enligt mig. Denna apliceras med en puderborste eller vad man ska kalla det. Mascara, som vid första gången ger en lagom mängd. Slippa lägga på lager på laget för att det ska bli något bra. Sist min absolut inte minst, Loreál foundation - håller länge och är verkligen super bra. Ett tips är att applicera foundation med en foundation borste för att få bästa resultatet.


Dagens låt




Varför kunde jag nu inte sova så länge?

Jag kunde nästan ana det, att jag inte alls skulle sova så länge som jag egentligen både hade behövt och velat. Jag vaknade vid 9 och var jätte toanödig(nummer ett) och efter det kunde jag inte somna om?? Brukar ni vara med om det också? När man är van vid att gå upp så sjukt tidigt varje dag och sen får man chans att sova ut men så vaknar man ÄNDÅ runt den tiden man är van vid. Det var ju bara att stiga upp för kunde inte bara ligga där och glo rakt upp i taket. Nu hade jag tänkt att gå ner och göra mig en rejäl frukost för det vart minsann ett bra tag sen jag åt det. läs:(är inte så pepp på att äta frukost 05 innan jobb) sen ska jag ta mig en låååång dusch som sedan leder till att jag gör mig iordning inför jobbedagen så jag återkommer efter med en dagens outfit kanske?


Puss och kram

Another day in paradise

Imorgon blir första gången sen jag gick på mitt vikariat som jag slipper gå och lägga mig vid 21 och gå upp 05 för att köra till jobb. Slutade 13.30 idag och måste säga att det var enormt skönt, för har varit så extremt trött och sliten. Det var både skönt att åka hem och kunna äta en normal middag med familjen och kunna sitta uppe länge, och samtidigt skönt att veta att jag inte behöver tvinga mig i sängs för imorgon börjar jag 15.30 till 21. En lagom tur det där. Jag säger bara en sak när det gäller det; gissa om jag ska sova länge och ligga och dra mig. Japp för det ska hon.

Ikväll har jag ögonshoppat på internet så jag har börjat bli trött, det är så kul att jämföra och hitta massor av roliga saker och ting. Det bästa är ändå att man slipper springa runt på ett stort köpcenter och leta, på internet hittar man det mesta. Åh jag längtar faktiskt litegrann efter hösten och första veckan på vintern (sen är den tråkig). Hösten är ju bara så mysig, håller ni inte med?

I höst får de bli ett bara höga stövlar, hittade ett par på nelly som jag tyckte vart lite tuffa, men njae tror inte de blir dem. Sen har jag hittat ett par på bianco, men pojkvännen gör slut om jag köper dem(hotar han med iallfall, dock vet jag att han skämtar) dem blev jag bara så kär i. Vi får se med det, mamma höll iallafall med mig men hon hoppas att jag inte lägger så mycket pengar på ett par skor.. Det är det här med priset som är det som tar emot i detta fall ;p
Ett par skinnhandskar är väldigt svårt att få tag i tycker jag, jag är ute efter ett par med kedja eller rosett. Jag vet att h&m hade förut, men nu hittar jag dem inte längre. Och sen har jag hittar ett par hos topshop med nitar, mja jag ska nog fortsätta leta. Sist men inte minst, en ny vinterjacka, där finns 2 som jag ska fundera på ;) Där är fler måsten inför hösten, men detta är vad jag letar efter och jämför med just nu. Vad har ni för måsten inför kommande höst/vinter?


Nu tänkte jag avrunda här, pojkvännen ringde och sen ska jag glo film och sova. Hoppas ni får en fortsatt superbra dag så hörs vi imorgon! puss och kram ses på stan


Dagens låt




(Går)dagens outfit



På tal om bilder, här får ni en gammal dagens outfit så länge. Jag skyller den gamla outfiten på att jag är sliten. Jag jobbar jämnt just nu och är hur trött som helst när jag kommer hem och hinner inte ta någon outfit bild i det tillståndet. Sen tror jag inte att den outfiten är särskilt intressant ;p får ju inte vara klädd hur som hest när man jobbar med äldre.

Är det rätt eller fel?

Dagens ämne

Vackra fotografier

Visst finns det inget finare än riktigt fina fotografier, foton som bara får ögonen att lugna sig.. Förstår ni hur jag menar? En bild som ögonen verkligen njuter av att kolla på? Jag själv älskar att fotografera, dock vill jag inte verka för turistaktig när jag är ute så jag försöker få bra bilder genom att smygfota lite.. Bara för att inte verka allt för konstig. Man får ju ändå en del blickar på sig om man tar fram kameran på stan och börjar fota.

Men en sak som jag älskar med fotografi är att dem för all evighet stoppar tiden, där kanske ni inte hänger med. Men det ni får på bild är något ni kan kolla på om och om igen, men i själva verket kommer den platsen ni fotat aldrig att bli som den var just när du var där och fotograferade. Jag förstår om ni sitter som frågetecken nu, jag hoppas iallafall att ni förstår en liten del av det trots allt.

Med andra ord; man stoppar tiden för en sekund och sedan har man den sekunden med sig livet ut.. Vilken otrolig uppfinning måste jag säga.
Här har vi en tavla som är uppbyggd med hjälp av 9 olika fotografi, är den inte cool på något sätt?

'

Eftersom jag är så genomsnäll och söt, så tänker jag länka er vidare till joakim (http://jnfoto.se) en fotograf, en vän - med andra ord en stjärna i tillvaron. Han tar otroligt fina bilder, och jag säger bara en sak.. Låt ögonen njuta för en stund

Nu behöver jag er hjälp

Så, då har jag bosatt mig här istället. Jag är en som lätt tröttnar på saker som mobiler utseende och även design och så. Därför blir det ofta att jag gör inpulsgrejer för att jag har tröttnat, oftast ångrar jag de senare. Menmen, tror faktiskt att detta ska bli bra. Designen har blivit väldigt enkel men ändå personlig. Jag kommer att börja uppdatera mer, med både bilder, musik och annat kul. Har även en kategori, "dagens ämne" där ni kan påverka. Det är bara att slänga iväg ett ämne till mig och så ska jag se vad jag kan göra. Så om ni ändå är här inne och läser så släng iväg ett ämne så blir jag jätte glad!



Puss och kram

Don't forget to write

Håller på med att byta över till denna blogg där jag hade tänkt mig ha de mesta mer upplagt och iordning. Undertiden får ni vänta er väldigt dålig uppdatering.

Ni kan vänta er, dagens outfit, dagens låt, dagens ämne och massor av annat skoj! Hoppas ni väljer att stanna kvar och läsa samt dela med er av era tankar och funderingar!


RSS 2.0