rastplats

Vart har jag hamnat? I en djungel med snuskiga ormar? Mitt ute i öknen bland torra ödlor? Njaa jag sitter här lugnt och fint i min extremt fula soffa med fötterna på bordet och är glad över att vara jag. Idag är jag faktiskt det, alltså glad över att vara jag. Efter en extremt tuff period med dyra sjukhusbesök och andra dyra äventyr så har jag nu som nu satt mig till ro här i detta landskap, mitt ute i en mörk skog (där grisarna mjaoar och katterna nöffar, där älgarna stönar och grodorna grymtar) i familjens stora slott, i mitt mega stor rum (som faktiskt är både städat och har mysfaktor 10)

Jag är glad över att vara jag, över att ha den mest perfekta pojkvännen som jag förövrigt har varit ett med i 7 månader idag. Att veta vad jag klarar mig utan och vad jag är i starkt behov av. Jag är inte tillbaka, jag är inte här för att stanna - jag bara rastar fingrarna ytterst lite.

Kommentarer
Postat av: allis

fin blogg :)

svara gärna ;p

2009-10-31 @ 21:55:07
URL: http://aallisss.blogg.se/
Postat av: Martina & Hanna

Hej!

Vi är två systrar som precis startat en blogg tillsammans! Här kommer ni få läsa om vår vardag, skvaller, vi kommer lägga in en massa bilder och mycket annat.



Designen är dock inte fixad än, kommer inom kort!

Hoppas ni gillar den!

2009-11-03 @ 18:40:25
URL: http://youarenotalonee.blogg.se/
Postat av: Martina & Hanna

Hejsan!

Vi är två systrar som startat en ny blogg tillsammans. Här kommer du få läsa om allt från vår vardag, mode, semestrar och mycket annat.



Designen är bara tillfällig och kommer en snygg inom kort!



Hoppas du gillar vår blogg!

/Martina & Hanna

2009-11-04 @ 12:36:08
URL: http://youarenotalonee.blogg.se/
Postat av: pimpXprincess

Frågestund i bloggen! Fråga vad du vill! :)

2009-11-04 @ 23:36:52
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0